Våra kurser 2018

Vi kör vidare under hösten 2018 med utbildning för de som vill veta mera om bridge. (Onsdagar 17.55-18.40 i stora salen). Du behöver inte ha deltagit innan för att delta, vi följer en plan, men som alltid när det gäller bridge – har man plockat upp ett guldkorn av kunskap som är användbar – kan det helt plötsligt bli avgörande. Vi kör som förra terminen, dvs att delta i kursen kostar inget, men vi rekommenderar spel efteråt på onsdagar så du får träning. Teori i bridge är lite värt jämfört med praktik – dvs som i allt annat. Känner du någon som kan tänkas vara intresserad – TVEKA INTE – bjud in och delta gärna själv första gången!!
Hösten schema och våra presentationer hittar du här. Deltagarlista->

Från och med den 5 Februari kör vi 17.55-18.40 med fortsättning hela terminen, varje onsdag innan spelet börjar.
Lokal: Medborgarhuset på andra våningen i spellokalen.
Kursavgift : 30: – / gång alternativt klippkort och då ingår spel på vår onsdagtävling .
Alla medlemmar både nya och gamla är hjärtligt välkomna för att uppdatera sitt bridgekunnande i både budgivning och spelteknik. Vi går vi igenom teori, problem och diskuterar.
Om intresse finns är planen att vi praktiserar de genomgångna avsnitten med en liten tävling på BBO (internet) om åtta brickor på söndagskvällen efter. Vi kommer att använda oss av två olika kursböcker en om budgivning (BRIDGE Grundkurs B) och en om spelteknik (BRIDGE Bättre Spel). Varannan lektion…

bildbild

Du får bäst utbyte av kursen om du har tillgång till dessa böcker.
Vi kommer att vara 5-6 olika instruktörer så du kommer under kursen att lära känna många av klubbens erfarna spelare som dessutom bjuder på sitt kunnande.

Kursplan VT 2018 Planen!
Aktuellt schema.


Vi ses
/ Göran Ted Rickard Bertil Tord och PO

Då vi kör kursen i stora salen behövs ingen föranmälan längre! Du hjälper till att sätta upp borden sen sätter vi igång!

Vill du ha kurslitteraturen nu får du själv inhandla den, antingen på Bridgeförlaget eller Nya Bridgeskolan.