Resultat

 Förbundets nya system BIT.

Klubbens resultatsida på BIT, finns högst upp till vänster:
bit
Förbundet inför successivt förändringar av “Spader” med ändringar av layout och nya funktioner. En länge önskad funktion har varit att slippa lägga upp två tävlingar om man vill kunna redovisa resultat både för scratch och hcp i samma tävling. Det finns numera en knapp där man för samma tävling kan se scratch/hcp. Om du loggat in och klickar på “Tävling” ser du direkt de tre senaste tävlingarna du deltagit i:
image
Klickar du på “Visa mer” ser du alla. När du klickar  på en tävling visas följande bild:
image
Standard är att hcp-resultatet visas först. Vill du se på scratch resultatet klickar du på “Scratch”-knappen. Förändringen innebär att våra tävlingar bara behöver rapporteras som hcp-tävling vilket underlätta jobbet för våra tävlingsledare. I övrigt är presentationen likartad med den tidigare dock med rättelsen att rätt rond visas i den nya layouten, även om brickorna fortfarande visas i brickordning. Enligt uppgift ska den nya layouten vara mer anpassad för att titta på i mobiltelefonen… Mer detaljerad beskrivning.
——————————————————————————
Det gamla fungerar fortfarande…
Från och med hösten 2014 presenteras inte resultaten längre på denna sida. I stället finns både hcp- och scratch-resultaten på förbundets webbplats (Spader), som dessutom denna höst ändrat utseende.

Där kan du också hitta alla dina resultat under rubriken: “Alla mina tävlingar”. Du kan också se dem på din mobiltelefon i ett trevligt format.

Gamla resultat kan du nå på Dropbox. Lite fler klick än innan, men är du sentimental kanske det är värt det.