Onsdagsbrickan

Under hösten 2019 blir det ingen regelbunden klassrums-undervisning riktad till er som vill ”veta-mera”. Vi kommer under några veckor att på prov lägga ut analys av en bricka spelad på en onsdag-kväll, för att stimulera till att i efterhand med BIT och datorns hjälp hitta spelsituationer värda att diskutera med partnern, så ni gemensamt kan utveckla ert spel. Bästa och enda(?) sättet att utvecklas som bridgespelare är att inse vilka misstag man gör och sedan skaffa en rutin så man inte gör om dem.

Vi hoppas att vi tillsammans kan skapa ett forum där vi diskuterar aktuella spelsituationer och tillsammans försöka lära oss av varandras brister och misstag.

När du vill ställa en fråga skriver du en så kallad kommentar. Hur du hittar dit är lite beroende på om du sitter vid datorn eller använder din mobil. Vid datorn klickar du på inläggets rubrik och längst ned på den sidan hittar du en ruta där du ser tidigare kommentarer med svar och längst ned finns en tom ruta där du själv kan lägga in en kommentar/fråga. När jag läser på min mobil finns en liten blå ”snack-ruta” längst ned till höger att klicka på. Vi hoppas verkligen ni använder denna funktion, det är vår enda chans att upptäcka om det vi gör uppskattas och är till någon glädje för er.

Beroende på vilken respons vi får på detta sätt att förmedla kunskap gör vi en utvärdering efter de fem första veckorna för att se om vi uppnår vårt mål:

Att sprida information och kunnande till de som vill ”veta mera”…

mob