Om Bloggen

Vi söker med ljus och lykta efter fler”författare” till inlägg. Det krävs mycket lite extra datakunskap för att kunna bli ”bloggare”, har du MS Word 2007/2010/2013 installerat på din dator har du allt som behövs, annars kan en liten komplettering (MS Live Writer) av din dator behövas. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig mer än gärna.

Hans alias “8009hans”.

P1030412

 Nybliven pensionär. Har tidigare   jobbat som säljare.

 Ordförande i Bjärreds Bridge sedan   hösten 2009

 Gick på bridgekurs 1997.  Började   spela i Bjärred 2000.

 Även intresserad av att spela golf på fritiden

 Annars tar barn och barnbarn mycket tid.

 Mitt favoritbud inom bridgen är  3 NT

Som ordförande hoppas jag kunna föra klubben vidare i samma goda och trevliga atmosfär som mina företrädare tidigare gjort.

 

Rolf alias ”bbkmedlem”.

P1030777 Bridge var en naturlig fortsättning på Tolva som vi alltid spelade på tåget hem från läroverket. Resan dit var det ju läxläsning för fulla muggar.Kring 1960 hade vi bildat ett bra juniorlag i Åhus som bland annat innehöll en sedermera svensk mästare. Studier i Lund några år senare medförde att jag anammade LUCK-systemet som satts ihop av Hallén, Stenberg med flera.

Genom gott fotarbete (torsdagsspel, seriespel) på klubbnivå, de senaste trettio åren i Bjärreds Bridgeklubb, har jag till slut lyckats få spader.

Tyvärr gick Rolf bort för en tid sedan, men hans ande och kloka ord lever vidare på bloggen.

Ett svar till “Om Bloggen”

  1. Hej redaktören alias Rolf! jag satt och skummade på bjärreds hemsida och upptäckte denna trevliga sida,som jag gärna vill komplettera.Fler av bjärreds duktiga och gamla rutinerade spelare borde kunna komma med trevliga inlägg och råd och tips om bridgespelet på klubben,kom fram ur garderoben mina vänner.Rolf ja Du har ju spader sedan långt tillbaka,det är därför som man blir lite hetsig och(frustrerad)när partnern inte är med på banan.(Jag har samma spadersymtom som DU) många bridgehälsningar från din vän o polare BD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s