Spel hos oss

Vi spelar under vårterminen från januari till i början av maj och under höstterminen
från september till mitten av december. På torsdagarna är spelet lite mer tävlingsinriktat och på onsdagarna är det tävling med lite ”softare” karaktär.
Både onsdagar och torsdagar börjar spelet 18.30, så var på plats senast 18.15
för att anmäla dig. Direkt efter avslutad tävling meddelar vi resultaten – vi använder Bridgemate och Ruter – och innan du kommit hem kan du se resultatet på internet.

Vi spelar på Medborgarhuset i Bjärred. Är du intresserad av att börja spela med oss – kontakta Hans Tambour på 046 – 29 31 12. Har du aldrig spelat förut eller anser du behöver en uppfräschning av dina kunskaper så tag kontakt med Hans och när tillräckligt många är anmälda hör vi av oss. Det är många av våra medlemmar som gärna delar med sig av sina kunskaper, så att även du kan fångas av spänningen och skratten vid de gröna borden.

Torsdagar

Vi spelar normalt 13 ronder om två brickor med slut c:a 22.00. Vi brukar vara 12-14 bord. För att uppnå största mjöliga rättvisa tas bordsplaceringen fram med ett specialgjort dataprogram. Därför önskar/kräver vi föranmälan till bjbridge@outlook.com eller  till Hans Tambour  på 046-29 31 12. Spelar du regelbundet gör du istället en avanmälan de gånger du har förhinder. Önskar du ha hjälp med att hitta en tillfällig partner hjälper Hans dig gärna. Avgiften som erläggs vid anmälan är 50:- eller ett klipp och inkluderar prisbord och fika.

Onsdagar

Spelas 11 ronder om två brickor är normalt slut vid 22.00. Vi brukar vara 11-13 bord. Förhandsanmälan är inte nödvändig (då ingen bordsplacering lottas fram). Vill du ha hjälp med att hitta spelpartner kan du maila Bertil Mårtensson som gärna hjälper dig. Tävlingsavgiften är 30:- eller ett klipp  och vill du ha fika i pausen tar du med det själv.

Resultatredovisning

Vi använder BridgeFacts med brickinmatning för att redovisa resultatet.
Sedan september 2019 lägger vi brickorna med vår brickläggnins-maskin Dealer4.
Det innebär att givarna är tillgängliga för analys och ”eftersnack”. Nästan varje vecka är det någon av våra medlemmar som analyserar en av givarna i vår blogg.

Var spelar vi.

Vi spelar i Medborgarhuset i Bjärred i en stor sal som rymmer cirka 80 peroner. Ligger mitt i gamla Bjärred, dvs kör du längs kustvägen mellan Lomma och Bjärred så ligger det i korsningen till gamla Lundavägen.

Visa flygfoto (Du har väl testat ”street-view”, dra ned den lille gubben till vänster och släpp honom vid Medborgarhuset…)