Spel hos oss

Vi spelar under vårterminen från januari till i början av maj och under höstterminen från september till mitten av december. På torsdagarna är spelet lite mer tävlingsinriktat, på onsdagarna är det tävling med lite ”softare” karaktär. Spelet börjar exakt 18.45, så du ska vara på plats senast 18.30 för att anmäla dig. Direkt efter avslutad tävling meddelar vi resultaten – vi använder Bridgemate och Ruter, och strax efter att du kommit hem kan du se resultatet på internet.

Vi spelar på Medborgarhuset i Bjärred. Är du intresserad av att börja spela med oss – kontakta Hans Tambour 046 – 29 31 12. Har du aldrig spelat förut eller anser du behöver en uppfräschning av dina kunskaper så tag kontakt med Hans, när tillräckligt många är anmälda hör vi av oss. Det är många av våra medlemmar som gärna delar med sig av sina kunskaper, så att även du kan fångas av spänningen och skratten vid de gröna borden.

Torsdagar

Vi spelar normalt 13 ronder om två brickor med slut c:a 22.30-23.00. Vi brukar vara runt 80 personer, vilket innebär att föranmälan är obligatorisk, då lokalen är begränsningen. Du kan anmäla dig via mail bjbridge@outlook.com eller direkt till Hans Tambour 046-29 31 12. Spelar du regelbundet gör du avanmälan de gånger du har förhinder, vill du ha hjälp med att hitta en tillfällig partner hjälper Hans dig gärna med det. Avgiften som erläggs vid anmälan är 50:- eller 1 klipp och inkluderar prisbord och fika.

Onsdagar

Spelas med 10 ronder med två brickor normalt slut vid 22.00. Vi brukar vara drygt 40 personer så någon förhandsanmälan är inte nödvändig. Vill du ha hjälp med att hitta spelpartner kan du maila Bertil Mårtensson som gärna hjälper dig. Tävlingsavgiften är 30:- eller 1 klipp  och vill du ha fika i pausen tar du med det själv.

Resultatredovisning

Vi använder BridgeFacts med brickinmatning för att redovisa resultatet. Med frivilliga krafter matar vi in våra vanligt blandade givar så de blir tillgängliga för analys och ”eftersnack”. Nästan varje kväll är det någon av våra medlemmar som analyserar en av givarna i vår blogg.

Var spelar vi.

Vi spelar i Medborgarhuset i Bjärred i en stor sal som rymmer cirka 80 peroner. Ligger mitt i gamla Bjärred, dvs kör du längs kustvägen mellan Lomma och Bjärred så ligger det i korsningen till gamla Lundavägen.

Visa flygfoto (Du har väl testat ”street-view”, dra ned den lille gubben till vänster och släpp honom vid Medborgarhuset…)

Annonser