Historik 1994…

1994…..

HISTORIK

1994 Medlemsantalet detsamma. Vi började med att prova med datakörning av resultaten. Vi använde förbundets Rutersystem. Föll ut till belåtenhet.

1995-1996 Medlemsantalet stadigt – antal deltagare per spelkväll 20-22 par. Lennart Olsson hade fortsättningskurser som snart skall vara mogna för att tävla.

1997 Ett ökat medlemsantal – vi börjar se resultatet av kurserna snitt 32 par/kväll. Klubben införde ett eget hcp system, baserat på spel bara hos oss.

1998-1999 Anskaffade dator för ökad snabbhet med resultatgivning. Vi dubblade prisborden till att gälla både scratch och hcp.

2000-2001 Nu började det bli trångt i lokalen 38-40 par/spelkväll.

2002 Fortsatt ökning av medlemsantalet och fullt vid bridgeborden. Annars gick mycket av arbetet inom styrelsen till att förbereda 50 årsjubileet.

2003 Vi firade 50 år. Festen gick av stapeln på Lomma Dansrotunda. Thomas Winter var representant för förbundet.Bridgeförbundet tilldelade Lennart Olsson och Lars-Erik Ahlberg förbundet förtjänsttecken i silver med lagerkrans. Fick vår första egna hemsida på internet. Två trotjänare lämnade styrelsen efter många års gott arbete. Det var Lennart Olsson och Bo Olsson.

2004 En av våra trotjänare Lennart Olsson avled under året.

2005-2007 Fortsatt stort antal c:a 40 bord/kväll. 2006 inköpte vi vår Bridgemate. Bridgematen gör det enklare att registrera och att vi får snabbare slutresultat.

2008 Efter 30 år som ordförande tackade Lars-Erik Ahlberg för sig och Hans Tambour valdes till ny ordförande. I samband med årsmötet fick klubben 2 st nya hedersordförande Folke Björk och Lars-Erik Ahlberg.

2009 Fortsatt stort deltagande vid våra spelkvällar. Under hösten fick vi en ny webmaster Rikard Olsson och med honom kom bloggverksamheten igång.
Vi ändrade på prisbordets sammansättning och lade över merparten av
pristagarna på handikaplistan. Detta har medfört att flera kommer ifråga när priserna skall delas ut.

2010-2011 Fortfarande är det trångt i lokalen på torsdagskvällarna 40 par. Samtidigt har även onsdagsverksamheten ökat med ca 2 par/kväll.

2012 Inköp av ny Bridgemate för att ge bättre service till alla våra spelare.
Knut Nilsson avgick som kassör efter 9 år.

2013 Vi firade 60 års jubileum med en Silvertävling på Danrotundan i Lomma.
Segrade gjorde paret Arne Nilsson o Mats Idorn.
På kvällen hade vi sedan en jubileums middag med dans. Kvällen blev mycket lyckad.
Vi håller på att tappa på snittet/par per kväll. Det är åldersdemografin som gör sig påmind. Vi måste börja att aktivt söka nya medlemmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s