BBO sommarn 2012

Idén är att under regniga sommardagar träffas på BBO med hjälp av datorn och att där anordna seriespel mellan de 4-manna lag som anmäler intresse. Det kan vara ett ordinarie lag eller ett helt nykomponerat.

Har du aldrig spelat bridge på BBO, så ingår en “kurs” i detta, tar cirka fem minuter Ler, dessutom hjälper vi dig att skaffa ett konto där (vilket är gratis) så du kan vara med. Jag har själv aldrig spelat privata turneringar på BBO, så det är en hel del nytt för mig också, men jag har läst att det är fullt möjligt, så därav detta initiativ. Spelplanen ser lite annorlunda ut mot live:

clip_image001[4] Jag (ric_ols) är träkarl och min partner spelar 3NT. När man ska lägga ett kort så klickar man på det, när det är din tur att bjuda dyker det upp en “budlåda”. Efter spelet finns allt som hänt i given loggat, så du tillsammans med din partner kan gå igenom budgivning och spelföring och snabbt och effektivt täppa till de läckor ni har.

Tycker du det verkar intressant, anmäl dig då med en kommentar nedan eller med ett mail till mig rickard@ricol.se /Rickard

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s