Vart är vi på väg?

I måndags träffades vi för första gången och diskuterade “Hur hitta personer som vill lära sig spela bridge?” Thomas Winthers tips var “god mat” och “rekrytera via medlemmar”. Vilka är vi? Jo Hans, Magnus och Göran kunde på imagekort varsel dyka upp när undertecknad var på kort visit i Bjärred.
imageEfter diskussion med Johan, Magnus son var vi alla övertygade om att Facebook var nog värt ett försök. Så om du vill följa projektet där är namnet Bbkbbo där. Glöm inte att gilla, dela och kommentera, det är det som ger ringarna på vattnet så budskapet “sipprar ut”!!

Planen är vidare att inom en månad komma igång med “Sommarbridge” på BBO, imagedär vi erbjuder tävling en gång i veckan i en förenklad version av bridge, man får sina kort och får givet slutbudet och vem som ska vara spelförare, sedan sker spelföring och motspel som vanligt och det är dessa prestationer som mäts i en barometertävling. Spelet börja 21.00 och beräknas klart innan 23.00 med 6-8 brickor inledningsvis. Förhoppningsvis tycker de som provar att det verkar så kul, så de drar med sina kompisar och andra som kan nås via Facebook.

imageFörmodligen behöver vi lite hjälp med att dra igång FB-sidan och kommer därför att be om våra medlemmars hjälp att via mail sprida “budskapet” till sin vänner och barn på FB. Gör vi bra ifrån oss på BBO och FB kanske vi har ett gäng samlat som kan mötas IRL på Långa bryggan för att dra igång verksamheten på riktigt i september.
/Rickard

PS. Det finns en ny flik på vår hemsida BBKBBO där tanken är att samla den information som är mer beständig. Läs gärna och kommentera, vi behöver all hjälp och uppmuntran i vårt projekt. /DS

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s