Knäckt julnöt eller knäckt av julnötter…

I reportaget om vår julavslutning fanns insmugit en julnöt: 2x(3 av 5) nästan. Jag tyckte egentligen den var väl simpel med tanke på att det fanns ett bildtips raden ovanför. Det verkar som alla tyckte så, då ingen ens velat försöka svara på bloggen. Det enda jag hört var ett halvkorrekt svar i form av en viskning på avslutningen i Lomma.

Det korrekta svaret är: Gudrun och Irene 1212. Dessa två damer har lyckats med att vinna i tre av fem tävlingar de ställt upp i under december 2012, inte riktigt men nästan.

image

Det började den 29/11 för Irene tillsammans med Hans, 1 snöplig poäng och inte riktigt december, därav nästan. Sen kom det bara slag i slag, två raka onsdag och torsdag och sedan Gudrun med Allan på avslutningen. Så dessa båda tjejer har bevisat att det till synes omöjlig är möjligt, även om man ligger i D-gruppen på BF:s ranking kan man vinna:

image

Det står visserligen C, men dit kom de på sin vinst! Observera också: +4,5%!! Denna siffra gör tjejerna till klubbens “rookies” under året, helt överlägset. Så helt utan förvarning kom det inte. På onsdagsrankingen har de gjort +3,5%, vilket är suveränt på denna lista också:
image

Så då är alla ni andra varnade inför 2013, samtidigt som jag tror att alla vill gratulera till denna unika prestationsförbättring och att vi alla önskar dem ett framgångsrikt 2013.
Med knuten näve i fickan Ler /Rickard

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s