Mer om “träffar”

image
BosseD undrade vem som var intresserad av statistiken för bloggen i inlägget 150000. Ett skäl jag angav är att man kan skymta lite vad som läses och diskuteras av det vi producerar. Listan ovan är vilka sidor som “träffats” senaste 90 dagarna. Det är som det brukar en dräpande statistik för Resultat följt av vår hemsida där de 10 senaste inläggen visas. Vissa verkar ha satt bokmärke på “Klubben” som startsida. Inte oväntat kan intresse för vin avläsas Martiniglas.

De gulmarkerade är inlägg (dvs det som kallas “klubbtidning”) som träffats så kommentarerna syns. Överlägsen ledning för Lars-Eriks inlägg “Bluffbjudning eller????”, så när någon gästskribent tar till orda, så är det intressant. Vi vill ha fler “frivilliga” i detta bås, vår fantasi börjar tryta, så snälla. Aprilskämtet hamnar på fjärde plats, så lite får man försöka skämta. Kan ni hjälpa mig dra fler slutsatser ur dessa torra siffror? Undrar Rickard

Annonser

One Reply to “Mer om “träffar””

  1. Jag undrade hur BBK Ted (som är HELT TOM) kunde ha fler träffar än den fullmatade BBK Borg. Men det beror nog på länken till serietabellen. Grattis till uppflyttningen förresten .-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s