Torsdagsbridgen den 23 febr

 

002

Kvällens preliminär prislista blev att Bengtarna Milton o Wallander vann med              1 poäng  före Mats Idorn o Arne Nilsson o med 4 poäng för Mona Hill o Birgitta Strandberg.  Att det är en preliminär lista beror på det allmänna kaos som var  under kvällen. Som sagt vi hoppas att listan är riktig och vi  gratulerar vinnarna.
Hans     

Annonser

3 Replies to “Torsdagsbridgen den 23 febr”

 1. Bengtarna tog hem det denna vecka, knappt men dock.

  De har varit inne i en lång formsvacka… När jag för drygt fem år sedan började spela på BBK hade jag stor respekt för detta par. Under de senaste åren har det som jag förstått det – inte funkat perfekt, vi gläds alla med dem att de är tillbaka i vinnarcirkeln. Ett stor grattis!

  Men blev allt rätt i datorerna?   Viktigt, men hur viktigt om hundra år?

  Så med missödena på den oslagbara brickan (21) denna kväll, kanske vi ska avvakta lite med var det egentligen ska landa enligt alla paragrafer. Kaoset var maximalt och man får väl erkänna att Hans gjorde en tuff debut som tävlingsledare, vilket väl delvis avspeglas i deras resultat, tack för att du och Kent så osjälviskt ställer upp i alla lägen.

  Detta innebar också att BridgeFacts denna kväll fick kasta in handduken, när det gäller bricka 21. Det blev dock till slut “nästan rätt”. Men vi överlever nog en eller annan poäng rätt eller fel, det viktiga är ju ändå att vi träffas och har lite kul under några timmar, eller vad tycker du?
  Undrar Rickard .

  1. Hej xlrocks! bra inlägg du kom med.Men först grattis till 3.e platsen i Lund bra jobbat.Bridgekvällarna i Bjärred och Lomma skall alltid vara kul att deltaga i och man skall ha trevligt vid borden och med motståndarna för allas trivsel och det tycker jag vi har lyckats med./BD

   1. Hej på Er! Jag glömde ju att gratulera Bengtarna till vinsten i torsdags även om det bara var 1 poäng till 2:an.Roligt att Ni kunde ro hem segern,det var verkligen Er tur att komma på prispallen längst upp efter många kämpainsatser under många år,se nu till och håll er
    framme fortsättningsvis,det är alltid kul med olika segrare,det sporrar till att man aldrig ger upp.Lycka till hälsar BD.Samtidigt vill jag ge en stor eloge till Bjärreds styrelse och alla dess ledamöter som ser till att få den ”goa” stämning som råder och jag vill speciellt
    framhålla eldsjälen och ordf.Hans Tambour som verkligen brinner för bridgen och för spelarna och gör att man aldrig vill missa en spelkväll i Bjärred.(inte i Lomma heller)
    lycka till med ert fina arbete hälsar BD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s