Torsdagsbridgen 26 jan

image

Kvällens vinnare blev P G Persson och Hans Svensson.  Detta var en kväll när rutinen fällde avgörande. Alla de första paren har spelat bridge  i många herrans år, Vi gratulerar pristagarna,
Hans

Annonser

2 Replies to “Torsdagsbridgen 26 jan”

 1. Ingen bridge på en hel vecka!
  Så kan det bli ibland. Enligt Hans är det alltså rutin som gäller, turfaktorn kan vi glömma. Jag som ändå tyckte jag hade medhåll på den. Denna vecka gällde rutin, OK!
  Jag tyckte dock det fanns många på listan som spelat bridge länge som fanns långt ner på listan också…. Med statistiska ögon ser man, förra veckan (top 10): 6A,1B,1C och 1D mot denna vecka 4A,2B och 4C, utan att säga något om hur länge man spelat, tur eller otur max 50/50 enligt de som avgett en synpunkt.
  Eller?

  Rickard

  1. Hej Rickard! ja jag tyckte vi fattades en spelare och så missade man en toppbricka.
   (kanske?) Betr. Hans komm. till torsdagens spel om rutinen som fällde avgörandet i prislistan.FEL-FEL!!!! som tid.skrivits om rutin och skicklighet är det 25% skicklighet och
   75% tur när man spelar i Bjärred och Lomma,där är vi helt överrens,denna ekvation stämmer med utfallet även om det ibland som igår blir andra vinnare.Nog om detta.
   Betr.seriematchen mot Er är datumet onsdagen 22/2 i Lund,jag hoppas att Magnus
   håller sina kolleger informerade,han fick detta datum igår och jag hoppas att det skall funka,magnus kontaktar väl dig och Tord när du kört färdigt störtloppet i Dalarna.
   mvh BD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s