Kommer inte in på BridgeFacts!

Har nu vid två tillfällen fått felrapport på att inloggningen till BrideFacts inte längre fungerar, vilket den gjort tidigare. Själv har jag inte lyckats få fram felet på mina datorerLedsen. Hans som har bättre fantasi än jag har dock hittat orsaken. Om du går till vår nya hemsida/blogg via en favorit du hade till vår tidigare hemsida: (www.bridgefederation.se/bbk), så skedde en automatisk omkoppling till vår nya sida (https://bjbridge.wordpress.com). Sedan i slutet av förra veckan är återigen bridgefederation.se uppe, men med den bieffekten att tar man sig in till vår nya hemsida via denna (dvs en gammal favorit) så kommer man därefter inte in i BridgeFacts om man använder webbläsaren Internet Explorer. Chrome har inte denna bieffekt.

Så har du problem med att komma in i BF från vår hemsida (symptomet är att du skriver in ditt midnr och klickar på Ok, men inget händer du står kvar på inloggningssidan), gör följande:

  1. Skriv ut denna sida på din skrivare! Så du har instruktionerna tillgängliga Tönt
  2. Klicka på denna länk: https://bjbridge.wordpress.com
  3. I din webbläsare lägger du upp denna sida som en s.k. “favorit”, ta helst bort den gamla favoriten också, så du inte använder den av misstag. 
  4. Använd den nya favoriten i fortsättningen när du ska titta på resultat eller besöka BridgeFacts.

/Rickard

Fungerar inte denna lösning får du gärna skriva in en kommentar. Ångande arg
Du får naturligtvis gärna kommentera även om du lyckas Rullar runt på golvet och skrattar

Ett annat symptom på felet är att när man kommit in på vår nya hemsida står det hela tiden följande högst upp: image fast du är inne på vår nya hemsida, det är detta som är den bakomliggande orsaken. Om du tar bort denna text och i stället skriver in bjbridge.wordpress.com  och trycker på “Enter”-tangenten så kan du sedan göra punkt 3 och 4 ovan, så du kommer till vår hemsida på “rätt sätt”.

Skulle inte heller det hjälpa skriv in en kommentar nedan eller skicka ett mail, så hör jag av mig när jag har möjlighet att bistå dig. /Rickard

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s