BridgeFacts–kortsitsen.

Hur hittar man kortsitsen? Emellanåt får vi den frågan. Det är som med allting annat, rysligt lätt när man vet hur det går till… Kanske dags berätta på bloggen så alla kan hitta dit.

image

Minst antal klick blir det om du väljer bland länkarna i högra delen av vår hemsida, Under rubriken”LÄNKAR” hittar du “BridgeFacts”(gulmålad på bilden). Klicka där och följande sida visas upp:

image

I bilden anger du ditt midnr och sedan klickar du på “Ok”. Vill du skydda dina resultat från andras blickar kan du ange ett lösenord (då ska du klicka på knappen “Byt”) Orsaken till att du anger Midnr är att då vet datorn hur den ska presentera tävlingen på bästa sätt för dig. När du gjort detta så visas resultatet från den tävling du senast deltog i som finns upplagd på BridgeFacts:

image

Här kan du sedan välja i menyraden i övre delen av bilden vad du vill titta på: Röda/gröna brickor visas under “Protokoll” och brickorna med kortsitsarna under “Dina brickor”:

image

I denna bild visas brickorna i de flesta fall i den ordningen du spelat dem (om flyttschemat är “Göteborgsmichell” ) Annars blir det i fel ordning, ett problem som förhoppningsvis kommer att försvinna under hösten.
Rickard

PS. För er som drabbats av “siffer-feber” finns en nyhet under Statistik i BridgeFacts. Förutom den vanliga rankingen kan man nu ta fram ranking på lite av varje…

image
Här visas vilka par som är mest framgångsrika som spelförare i “trissing”…   /DS

Annonser

One Reply to “BridgeFacts–kortsitsen.”

  1. Tack för Bridge Facts. Det är en fin service att kunna titta på sina brickor i efterhand och ha möjlighet att diskutera brickorna med sin partner.
    /Mattias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s