Vinnarna 7 oktober

Vinnare 7 okt

Kvällens vinnare blev inte helt oväntat paret Lars-Göran Abelson och Rolf Borg.  Denna gång var vinstprocenten en bra bit över 60 % närmare  sagt  68,3 %. Vi gratulera till vinsten. Samtidigt vill vi tacka kvällens tävlingsledare Lars-Åke Larsson för en väl genomförd  tävling!
Hans

Som bad mig fylla på… Rolf och Lars-Göran hördes hela kvällen och tittar man på kurvan ser man varför, som Rolf själv kommenterar inga röda, en rak vågrät linje till 68,3%.

image

Några som dök upp strax innan paus och sedan höll enda in i kaklet var Lena och Astrid 66,3%, det var mycket starkt gjort! Grattis till andraplatsen! Tror man på statistik (det gör jag) så är de just nu rankade som kategori C, att då hålla hela vägen in till andra platsen det kräver psykisk styrka, att inte börja tänka på, om… Kolla spurten, 3 sista över 70%!

image

Kul att Lena nu kan sälla sig till dem med silverpoäng, övriga har redan en pott i den kategorin!

Göran och Sanna som också ligger i C-gruppen kom in med 63,8%, varav Lennart och jag tyvärr bjöd på en del. BoAllan fick ned dem lite i 6:e ronden (28%) annars stabilt!

image

Så sammanfattar vi 1:an 9/0, 2:an 8/0 och 3:e plats 9/2 när det gäller gröna/röda. Tittar vi på min käpphäst delkontrakt gäller: 63%, 61% och 61% – dvs utan koll på DK finns ingen vinst att hämta hem, själva gjorde vi 60% och hamnade 7:a. Så vill du vara med i toppen, spela och bjud på när du har dåliga kort, det lönar sig oftast! Delkontrakt, delkontrakt och åter delkontrakt – håll fokus där!!!

2Sp – ? ska vi ta två straff i 3Ru med 100 eller går de hem med 110? Det är det som gäller i DK, OCH vågar dom dubbla???

/Rickard

Annonser

2 Replies to “Vinnarna 7 oktober”

  1. JA!grattis till segern lars-g o rolf.vi försökte hålla er borta från täten det gick t.o.m.rond8/9 sedan blev min partner lite trött och vi hade väl lite otur på ett par brickor men annars är jag nöjd med 4:e platsen.kul att lena syde o astrid E. kom så högt i prislistan ibland går det ju o chansa i barometerstruliga brickor och det gjorde ni ju bra.Stigssons gjorde sama sak och det lyckades också för dem och jag kan bara gratulera Er alla.man skall inte vara feg i bridge.mvh BD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s