Ny hemsida för BBK

Efter en underbar sommar är det dags att krypa inomhus igen, med andra ord snart dags att samlas i Medborgarhuset…

Bloggen och den nya presentationen av resultat med kortsitsen som vi drog igång på allvar förra terminen har rönt viss uppskattning, så stimulerad av detta har jag gjort ett försök att skapa en ny hemsida åt klubben. Den är nu integrerad med bloggen så intrycket blir mer homogent. Målsättningen med den nya hemsidan är dels ett försök till annan layout, förhoppningsvis åt det bättre hållet, men också att ge möjlighet för fler att var med i utformandet, då det nu är mycket enklare att underhålla innehållet på sidorna.

Förhoppningsvis leder detta till ett mer levande innehåll även på vår hemsida.

Tacksam för kommentarer, gärna här direkt…

Annonser

3 Replies to “Ny hemsida för BBK”

 1. hej igen! ja de e bra!!!!!!!!!!!!!!nya saker behövs hela tiden ingenting står ju still och utvecklingen måste gå framåt.
  så kör på Richard vi är med i svängen! mvh bosse dubbel.

 2. Jaha Rickard, så det är här man skall lämna kommentarer nuförtiden. Det tog mig lite tid komma på vad ”Allmänt” innehöll! Jag är inte helt överens med hemsidans struktur men man lär sig väl. En fråga är varför klubbspecifika Brickinmatning och Bridgefacts har blandats med externa länkar. Jag är dessutom skeptisk till dessa länkar – det blir lätt rundgång på bridgesidorna. Det finns Favoriter/Bokmärken uppe i internetbläddrarnas menyer för dem som är så intresserade. Och vem som helst kan ju puffa för en annan hemsida i ett inlägg / kommentar.

 3. Du får gärna skicka mail… Tror dock en öppen diskussion på detta inlägg kan ge mer feedback, en from förhoppning i alla fall.
  Jag är inte helt nöjd med att hemsidan fått så mycket bloggkaraktär då alla länkar till bloggen ligger kvar. Kan kanske ändå vara en fördel, vore kul att få in några andra synpunkter på det. Integreringen mellan blogg och hemsida innebär att det mesta ser lika ut, nyheten är ju menysystemet där man kan strukturera s.k. sidor som inte är blogginnehåll utan annan information. Innehållet som funnits på gamla hemsidan är ju strukturerad liknande med den nya hemsidan. De externa blogg-länkarna var ett försök från min sida att korskoppla oss med andra bloggar för att få in fler externa besökare, vilket vi troligen inte får den vägen. Ska vi ha extern besökare? Min idé om att locka nya medlemmar till klubben kanske är helt fel?
  Fördelen med att ha hemsidan på bloggen är att fler förhoppningsvis kan delta i utformningen så innehållet blir mer levande….
  Tycker du vi ska ta bort alla externa länkar??
  Har också en förhoppning om att vi på hemsidan kan få dokumenterat lite mer om klubbens historia, vilket jag tror är intressant läsning för alla medlemmar, tar tacksamt emot andra idéer på kompletterande innehåll.
  Hälsar Rickard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s